Om mig

Mitt foto
Jag är en teknikintresserad tjej som jobbar i en mansdominerad bransch. Jag är gärna först på och testar med stor nyfikenhet nya saker, men helst teknikprylar. :) Min favoritpryl (f.n.): Sony Ericsson BT MBW-200 Sparkling Allure.

28 december 2011

Miljöbilsklassad turbodiesel med ett utsläpp på 119 g CO2 /km

Nya Toyota Avensis - nu miljöbilsklassad turbodiesel med ett utsläpp på 119 g CO2 /km. Förbrukningen är 4,5 l/100 km och eftersom det är en miljöbil är den befriad från fordonsskatt i 5 år. Perfekt både i tjänsten och privat.

De största förändringarna exteriört är ett förbättrat chassi och drivlina som bidrar till bättre väghållning och en mer engagerande körupplevelse. Nya Avensis bygger på samma säkra konstruktion som sin föregångare som belönades med 5 stjärnor i Euro NCAP.

Även interiören är omarbetad från grunden med materialval i metallfinish och med en helt ny instrument-panel som tydligare lyfter fram de viktigaste funktionerna. Bland tillvalen hittar du multimediaplattformen Toyota Touch som innehåller bl a backkamera, möjlighet att streama musik från mobiltelefonen och ta emot samtal. I vår privata Volvo V70 har vi backkamera samt BT mobil handsfree i kupén. Båda funktionerna är mycket använda och väldigt användbara. :)


Premiärhelgen 28-29 januari 2012 kan du testa nya Toyota Avensis - blir du testpilot åt Smartson får du kanske testa tidigare. Som Testpilot får du kostnadsfritt provköra nyheten från Toyota under en långhelg och du förbinder dig enbart att dela med dig av dina erfarenheter på en gemensam blogg samt att fylla i ett utvärderingsformulär efter testets slut. Naturligtvis får alla Testpiloter full tank och försäkring under provperioden. Smartson söker 50 testpiloter - ansök här.

Jag testar gärna nya Avensis i vårt norrländska vinterklimat samt på våra vintervägar!!


1 kommentar:

Anonym sa...

Vilket trevligt inlägg! Välkommen in sedan när vi har bilen här! Hälsningar Toyota Center Metro Auto (www.facebook.com/toyota.center.metro.auto)